Ziltmagazine

Heb je Zilt Magazine wel eens gelezen? Moet je doen. Ook al hou je niet van zeilen, de manier waarop dit tijdschrift is gemaakt is bijzonder. Het concept achter Zilt Magazine is dat ze alleen een digitale versie maken en het wordt dus niet gedrukt. In Adobe Reader lees je dus het magazine online en door het opnemen van goeie verhalen, prachtige foto’s, geluidsfragmenten en video krijg je een onuitwisbare indruk van het gebruik van moderne media: Zilt Magazine

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: