Laatste gedachtes interieur motorjacht Xanthiona

Naarmate de bouw van de Xanthiona vordert, beginnen ook de ideeen omtrent het interieur steeds meer definitieve vorm te krijgen. Bij het laatste bezoek afgelopen zaterdag zijn de diverse ruimtes enigszins opgemeten en vergeleken met de eerdere ontwerpen van het interieur. Het ontwerp van de salon en keuken is nog zoals oorspronkelijk bedacht, maar beneden is het inmiddels iets aangepast. Ter vergelijking het oorspronkelijke interieur beneden door de ontwerper van de Almarine 1700 en mijn laatste gedachtes voor de Xanthiona.

Het oorspronkelijk ontwerp (boven) en onze gedachtes (onder)

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: