Plamuurwerk romp motorjacht Xanthiona in volle gang

Prima plamuurwerk

Vandaag heb ik het plamuurwerk aan de romp van ons motorjacht Xanthiona eens bewonderd. Hans Meijer van Meijer boot service doet goed werk, het plamuurwerk dat klaar is ziet er strak uit. Het is een flinke klus, achteraf ben ik blij hier iemand voor ingehuurd te hebben. Als ik het uiteindelijk zelf had moeten doen weet ik ten eerste niet of ik er dan wel aan toegekomen was en ten tweede weet ik ook niet of ik het allemaal wel zo strak had kunnen doen. Al met al lijkt het de investering zeker waard.

  1. #1 door Geelen op 17 juli 2013 - 22:58

    wat kost dat nou per uur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: