Motor eindelijk gearriveerd voor motorjacht Xanthiona

DOOSAN L086TIH

De DOOSAN L086TIH is na maanden wachten eindelijk gearriveerd en direkt dezelfde dag nog in de motorruimte gezet. Martin Pomp van MarHen Yachting kon nu direkt de lengte van de benodige schroefas opmeten en bestellen. Zodra deze binnen is, wordt de onderkant van de Xanthiona verder dichtgelast, het roer bevestigd en de stuurinrichting aangebracht. Dan zijn we een eind op weg met de romp. Maar er moet nog veel gebeuren voordat de Xanthiona vaarklaar is. De opbouw gaat waarschijnlijk over 3 weken naar de spuiter. De romp moet nog in de 2delaag primer, in de aflak en de Coppercoat antifouling erop. De ramen liggen in het magazijn te wachten totdat de opbouw op de romp gaat.

Ramen liggen te wachten op montage

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: