Extra bescherming binnenzijde motorjacht Xanthiona

Momenteel is er weinig voortgang bij de verdere bouw van het motorjacht Xanthiona. Door de langdurige vertraging veroorzaakt  door de late levering van de motor is nu het verdere wachten op de levering van de schroefas. Door de vakantieperiode duurt e.e.a. langer dan gepland.Extra laag primer voor achterkauit

In de tussentijd was er 2 weken geleden tijd om de binnenzijde van de Xanthiona van een extra laag primer te voorzien als extra bescherming. Oorspronkelijk zou de binnenzijde slechts 1 laag primer krijgen, waarna straks voor een groot deel de pur-isolatie dit weer afdekt. Hieronder de achterkajuit met een extra laagje, van vies-groen naar lelijk-roodbruin. Ook de bilge is in een flinke laag primer gezet om evt. roestvorming voor te zijn.

Deze week zijn we begonnen met het voorste gedeelte, voor zover het slechte weer het toelaat.

 

Er zitten heel wat uurtjes in

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: