Plaatmateriaal rond ankerkluis motorjacht Xanthiona ingetimmerd

Soms lijkt het dat er een tijd niks gebeurt, maar met kleine succesjes kom je telkens weer een stapje verder. Nadat ook aan de stuurboordzijde het plaatmateriaal op de buitenwand zat, is rondom de ankerkluis de boel verder afgemaakt. Het ziet er nu tenminste een beetje uit alsof het ‘af’ is.

Gelukkig kom je met deze stappen voorwaarts toch dichter bij het einddoel, alhoewel ik de geplande einddatums al een paar keer heb verschoven. Nu hoop ik dat eind dit jaar het beneden grotendeels klaar is en dat de bovenverdieping volgend jaar af is samen met het electra.

Plaatmateriaal rond de ankerkluis

Plaatmateriaal rond de ankerkluis

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: