Welke wordt het ? – 5: Almarine 1700

Almarine 1700: een groot en stoer schip

Diverse motorjachten heb ik al uitgebreid bestudeerd. Tot nu toe was ik er van overtuigd dat het een Iron Duke van 15.50 mtr zou worden van Molenaar uit Woudsend. Totdat ik nog es een keer een boom opzette met een collega die op een motorjacht woont en ik hem ook de Halve Maen, een Almarine 1700, liet zien. Het is een stoer schip.

De eigenaar heeft dit schip casco laten bouwen en zelf afgetimmerd en ingericht. Volledig naar zijn eigen wensen en met gebruik van losse meubelen. Het is een vaar/woon schip. Het idee sloot helemaal aan bij mijn eisen en met name het dubbeldeks concept van het schip biedt erg veel ruimte, vooral ook om er op termijn op te wonen.

Het zelf afbouwen van het schip zie ik als een uitdaging die ik graag aan wil gaan om mijn eigen ideeën er in te verwerken. Het idee en concept is er, nu nog de uitwerking en de verdere realisatie, wordt vervolgd.

De Halve Maen: als casco gebouwd, zelf het interieur gedaan

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: