Welke wordt het? – 4: Iron Duke

In eerdere berichten schreef ik al dat mijn voorkeur een 15 mtr schip is met vast stuurhuis en na vele overwegingen kwam ik tot de conclusie dat ik dit vermoedelijk als technisch vaarklaar casco wil laten bouwen. Na verdere orientatie via het internet van diverse jachtwerven, kwam ik op de site terecht van jachtwerf Jachtwerf De Hemmes van Molenaar uit Woudsend . Op zijn website staan veel interessante schepen.

De Iron Duke met vast stuurhuis heeft mijn warme belangstelling.

Iron Duke met doorvaarthoogte van 3.45 voor Frankrijk

Deze uitvoering is op verzoek van de klant gebouwd met een maximale hoogte van 3.45 mtr vanwege de maximale doorvaarthoogte door Frankrijk van 3.45 mtr.

Dit model trekt mij erg aan.

Ik heb een hoop informatie opgevraagd bij Molenaar en een Iron Duke met vast stuurhuis van 15.50 mtr lang en 4.60 breed komt ca. 90.000 euro inclusief motor, ramen, etc. Hij is dan niet geverfd/gespoten.

Een iets ander model Iron Duke

  1. #1 door Marissa op 20 december 2022 - 12:42

    Hi great rreading your blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: