Romp motorjacht Xanthiona vordert gestaag

Elke 2 weken ga ik even langs en neem weer een paar foto’s van ons motorjacht. En elke keer is de Xanthiona weer een stuk verder. Deze week kun je zien dat de romp al nagenoeg volledig in elkaar is gezet behalve de achterkajuit. De romp wordt in eerste instantie in elkaar gezet, waarbij de naden maar op een paar punten zijn aangezet met het lasapparaat. Als de romp de uiteindelijke vorm heeft, gaat de werf aan het aflassen beginnen en dat schijnt erg veel werk te zijn. Martin Pomp, de werfeigenaar en constructeur/lasser van  Marhen Yachting is ook erg enthousiast  over het model Almarine 1700 en dit is wel zo’n beetje het maximale wat ze aankunnen.

De foto’s spreken voor zich.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: