Laswerk romp motorjacht Xanthiona lijkt nagenoeg klaar

Vandaag ging ik na 2 weken weer kijken hoe ver ons motorjacht Xanthiona is gevorderd. Martin Pomp van Marhen Yachting had weer flink veel werk verricht en de romp is nagenoeg klaar. Althans het is allemaal met puntlassen in elkaar gezet en een deel van het aflassen is inmiddels ook gereed. Ik was toch wel enorm verrast door de vorderingen die er weer zijn gemaakt in 2 weken en je kunt nu echt een hele goede indruk van de ruimte krijgen: wat wordt ie toch grooot. Maar ja, er gaat nog heel wat werk zitten in het aflassen, de motor erin, schilderen, de opbouw erop, die ook schilderen, ramen/patrijspoorten erin, eh ja, we zijn er nog lang niet.

Hieronder een impressie. Je ziet achtereenvolgens het dek naar voren, het dek naar achteren, de trap naarbeneden,de trap naar het zwemplateau, achterzijde/achterkajuit, binnenkant achterkajuit en het begin van de flying bridge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: