Opbouw van motorjacht Xanthiona krijgt ook al vorm

Vandaag na het behalen van het examen voor het vaarbewijs II in Zwolle, ben ik op de terugweg nog langs de werf gegaan van Marhen Yachting in Hardewijk om te kijken hoe ver ze zijn met de bouw van ons motorjacht. De opbouw zat ook voor een groot deel al in elkaar, ze waren met de laatste platen bezig om de opbouw de volledige vorm te geven. Uiteindelijk moet ook daar nog veel aan worden afgelast, maar je kunt je al heel goed zien hoe het er allemaal uit komt te zien. Wel een apart gevoel om er nu al in rond te lopen.

 

 

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: