Meer afgeronde werkzaamheden voor motorjacht Xanthiona

MarHen Yachting heeft in de afgelopen 2 weken ook nog wat verdere kleinere werkzaamheden afgerond. In de motorkamer is het plateau aangebracht waar straks de CV, het waterdrukapparaat en in de toekomst de watermaker op komen. De 24 V en 220 V panelen zijn aangebracht zoals ik wenste. Aan de achterzijde is de voorziening aangebracht voor de 220 V walaansluiting en ook een deel van de boegrol voor het anker is zover. Het RVS deel met de kantelbare boegrol is weggebracht om te polijsten en zullen we een volgende keer zien.

De opbouw wordt naar verwachting in de week van 26-30 september op de romp geplaatst, waarna de ramen en de achterpui er in gaan. Met een beetje geluk is de Xanthiona in de 1e of 2e week van oktober helemaal klaar.

Hier komt de walaansluiting in

 
 

Voorbereiding voor RVS boegrol voor het anker

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: