Tanks voor motorjacht Xanthiona ook al voorbereid

Echt wel een bijzondere dag vandaag. Er is zoveel gebeurd aan en voor ons motorjacht Xanthion in de afgelopen 2 weken. Ik schreef eerder al over de stuurinrichting en de voorbereidingen voor het spuitwerk. De werkzaamheden aan en rond de motor zijn helemaal afgerond. Motor staat vast op de fundatie, uitlaat met waterlock geplaatst, wierpot, standpijpen, brandstoffilter, diverse slangen, etc. alles is aangebracht en aangesloten. Het ziet er allemaal degelijk en sterk uit. Grote waterlock en wierpot, flinke verstevingen en een beschermkap aan de voorzijde van de motor. Ik kon helaas geen foto’s nemen omdat het ingepakt is voor het spuiten waar men dit weekend aan begint.

De tanks zijn allemaal gelast, alle aansluitingen voorbereid en staan buiten te wachten op montage. Om aan de nodige hoeveelheid liters voor het drinkwater en zwartwater te komen is er gekozen om 2 kleinere tanks als aanvulling te monteren. Helaas vervalt hiermee wel de 3e tank voor de gasolie voor de CV. Voorlopig sluit ik de 2 kleinere nog maar niet aan en kijk op termijn waar ik ze het beste voor kan gebruiken.

1 van de brandstoftanks en de RVS drinkwater tank

 

Zwartwater tank en 2 kleinere tanks

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 gasolie tanks en de 2de diesel tank

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: