Nog 3 lagen primer op het onderwaterschip motorjacht Xanthiona

Het onderwaterschip van ons motorjacht Xanthiona moet goed worden beschermd, daarom moet er na de eerste laag primer Sigmacover 280 van 50 micron dikte nog ca. 250-300 micron Sigmacover 805 (speciaal voor onderwater) primer worden aangebracht. Personeel van MarHen Yachting heeft gisteren en vandaag met de roller 3 lagen aangebracht. Met de laagdiktemeter is op verschillende plekken gemeten en het varieerde van ca. 280 tot 350 micron. Een enkele plek wat dikker tot 450-460, maar over het algeheel zit het er nu goed op. Morgen gaan we met de bijzondere aangroeiwerende Coppercoat aan de slag.

Nu nog Sigmacover 280 (roodbruin) op het onderwaterschip

 

Sigmacover 805 (zwart) op het onderwaterschip

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: