Geimproviseerde binnenstuurstand voor motorjacht Xanthiona

De verplaatsing van ons motorjacht Xanthiona naar Duitsland werd tot nu toe vertraagd door een paar kleine afwerkingen die nog moesten gebeuren. Rondom de achterpui is afgelopen vrijdag een fraaie rand geplaatst en de overgebleven kieren worden deze week volgespoten met pur. De ruitenwissermotor is geplaatst, maar de schakelaar gaf problemen. Ik had een fraaie schakelaar met extra functionaliteit besteld, maar hij werkte niet. Nu is er een originele schakelaar besteld en die wordt deze week aangesloten.

De CV heb ik gisteren gevuld, maar ik kreeg hem niet aan de praat. Vermoedelijk omdat er geen brandstof werd opgevoerd, deze zal ik eerst zelf tot aan de CV moeten opvoeren denk ik voordat de CV dat overneemt en gaat branden. Vrijdag maar even verder prutsen.

Geimproviseerde stuurstand

De geimproviseerde binnenstuurstand is klaar. Alle noodzakelijke apparatuur is aangesloten om bij slecht weer binnen met de joy-stick de Xanthiona te kunnen besturen. Navigatieverlichting werkt, tankmeters doen het, motorpaneel aangesloten, roerstandaanwijzer werkt, electronische motorbediening functioneert, alleen vrijdag moet ik de hoorn nog aansluiten op de voorbereide bedrading.

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: