Weer een stukje vloer voor motorjacht Xanthiona

Echt snel gaat het niet, maar na een paar avonden zit er weer een stukje vloer in ons motorjacht Xanthiona. Het is nog even voorlopig, want onder een deel van de vloeren moet ik nog wat verven, de waterleidingen hun definitieve plek geven, nog afvoer maken voor het zwart en grijs water en uiteindelijk wil ik ook alle vloeren nog in de verf zetten om ze te beschermen tegen eventueel vocht. Dus ze moeten er nog een keer weer uit en opnieuw erin. Bovendien overweeg ik nog isolatie aan te brengen tegen de onderkant van de vloer. Wel had ik nu een goede gelegenheid om met wat gesimuleerde spullen te passen en te meten hoe de toekomstige (gasten)badkamer er uit komt te zien. Op 2de foto hieronder zie je een optie, de oranje jerrycans stellen een bad voor.

Weer een stukje vloer

Een indruk van de bruikbare ruimte in een gesimuleerde badkamer

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: