Begin van de vloeren in motorjacht Xanthiona

Eventjes 3 avonden wat meten, passen, zagen, nog eens passen, wat bijzagen, nog eens passen, weer wat bijzagen en dan heb je uiteindelijk een stukje vloer liggen. Het kost toch weer meer tijd dan gedacht. Vooral dat meten en passen en dan uiteindelijk toch weer wat moeten bijzagen vreet tijd. Enfin, het resultaat zie je op de foto. De tijdelijke radiatoren heb ik inmiddels weggehaald en ik zal nu de definitieve plek ervoor moeten kiezen. Onder de vloer liggen de leidingen, die moeten ook nu de definitieve lengte krijgen en op hun plaats komen. Ook voor de afvoer van het water van de keuken, douche, wasbak en wasmachine moet ik nu al rekening houden waar de vuilwaterpomp onder de vloer komt. Bij de vuilwaterpomp die ik in gedachten had zat de afvoer aan de bovenkant en die past vanwege de hoogte niet onder de vloer, een lager model met de afvoer aan de zijkant moet er net onder kunnen. Met een malletje van karton heb ik de maten gecontroleerd en het lijkt te passen, die ga ik dan maar bestellen.

Het begin van de definitieve vloer

Past niet onder de vloer

Past wel onder de vloer

  1. Aanpassing zwart water tank motorjacht Xanthiona « Xanthiona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: