Ontwerp interieur motorjacht Xanthiona definitief?

Er was prachtig weer voorspeld voor vandaag in de regio Oberwinter waar ons motorjacht ligt. Een goede gelegenheid om met de vrouw eens op en neer te rijden en eens goed door te nemen hoe het interieur er uit zou moeten zien. Bijna dagelijks ben ik op de boot en met het ontwerp bezig, maar mijn vrouw moet het met de tekeningen doen en de paar foto’s die ik weekends thuis breng. Haar inbreng is ook absoluut van belang omdat we er straks ons beide op thuis moeten voelen. Dus effe op en neer naar Oberwinter. Het kostte ons 3 uur oms alles tot in detail te bespreken, meetlat erbij, malletjes erbij, plaatjes hout om e.e.a. te simuleren en zo hebben we beide een goed idee wat het ideale interieur voor ons is. Thuis de tekeningen maar weer even aangepast, zie hieronder.

We zijn recentelijk van gedachten veranderd om met losse meubels te werken en willen toch een wat meer gecoordineerd interieur met hetzelfde motief en stijl voor de keuken als voor de badkamer, de bedombouw, de schuifdeuren, etc.  Een deel van de verandering is in de keuken, daar hadden we al moeite om een losse tafel met stoelen onder te brengen en dat gaan we nu vervangen door een klein zithoekje met banken, zie foto onder. Ook wordt een deel van het werkblad uitgebreid, te zien rechts in de keuken voor het verhoogde blad onder het raam.

Nu een zithoekje in plaats van losse tafel en stoelen

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: