Vloer achterkajuit motorjacht Xanthiona groeit

Het uitvlakken van de vloer in de achterkajuit van ons motorjacht Xanthiona schiet al op. Het kostte eerst flink wat tijd om het uit te denken. Inmiddels is het idee gegroeit hoe het het beste kan worden gedaan. Er komen een aantal kleine opstapjes om de schuine spanten weg te werken en om zoveel mogelijk vlakke vloer en stahoogte over te houden. Op de onderstaande foto’s zie je het resultaat van afgelopen week. Op de 2de foto zie je links de plek tussen de linker spanten waar de douche komt, in het midden komt een wasbakkastje tegen de wand en rechts komt het toilet. Bij de douche is de meeste stahoogte, daar komt de vloer tussen de spanten. Het spant wordt weggewerkt als drempel. Op het deel waar het toilet komt, heb ik net geen stahoogte, maar voor de wasbak net weer wel.

1e vloerdeel op z’n plek

Links de douche, midden een wasbakkastje, rechts komt het toilet

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: