Begonnen aan de stuurboord wand van motorjacht Xanthiona

Het was even rust tijdens de Kerstperiode, geen bouwwerkzaamheden aan het motorjacht Xanthiona. Het nieuwe jaar is begonnen en 1 van de vele voornemens is om rond de zomer de benedenverdieping van ons motorjacht Xanthiona helemaal ingetimmerd te hebben. Op een zodanige manier dat we kunnen slapen en douchen en mogelijk 2 weken op vakantie kunnen. Boven is er dan nog niks klaar en blijft het improviseren/k(r)amperen.

Vorige week heb ik eerst de isolatie onder de vloer aan stuurboord kant aangebracht en de vloer definitief vastgekit en geschroefd. Deze week heb ik het eerste gedeelte van de wand tegen de motorruimte er in gemaakt. Dit was nodig omdat de wand aan stuurboord hier nauw op moet aansluiten, in deze hoek komt namelijk de douche. Dat moet allemaal goed gekit en waterdicht zijn. Op de wand komt later voor de zekerheid nog een speciale waterdichte laag voordat de tegels er op gaan. Door de ervaring van de 1e wand gaat het nu allemaal wat vlotter.

Douchewand tegen motorruimte

Douchewand tegen motorruimte

Stuurboord wand in voorbereiding

Stuurboord wand in voorbereiding

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: