Stuurboordwand van achterkajuit motorjacht Xanthiona is klaar

Een kleine vier weken heeft het geduurd voordat de wand aan de stuurboord kant klaar was. Dat viel dus weer tegen, uiteindelijk kost het allemaal meer tijd. Eind van de maand had ik de gehele achterkajuit klaar willen hebben. Met de ervaring van deze wand zal dat dan wel bijna eind februari worden. Uiteindelijk zijn het ook maar 4 avonden dat ik aan het afbouwen kan werken en de maandag is niet mijn beste dag als ik ’s ochtends vroeg al vanuit Nederland vertrek. Het plaatwerk zaag ik zo nauwkeurig mogelijk, maar er moet wel es wat gevijld of geschuurd worden en dan alle randen in de sealer. Dat moet ivm de 20 jaar garantie op het plaatwerk. Achter het plaatmateriaal wordt de isolatie aangebracht en al met al kost dat dus de nodige tijd. Enfin, de foto’s laten de verschillende stappen zien.

Isolatie aangebracht

Isolatie aangebracht

1e plaatmateriaal en kurk op de patrijspoort

Onderste plaat erop

Isolatie boven en multiplex op de patrijspoort

Isolatie boven en multiplex op de patrijspoort

Wand klaar

Wand klaar

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: