Achterwand achterkajuit motorjacht Xanthiona eindelijk klaar

Weer een wand klaar, nu de achterwand van de achterkajuit. Dat geeft tenminste weer wat voldoening. In het vorige bericht schreef ik al dat het nogal wat moeite heeft gekost, ik wil ook alles een beetje haaks hebben, zoveel mogelijk waterpas, al het gezaagde hout wordt geschuurd (grof en fijn) en de randen worden 2 x in een randsealer gezet. Dus het kost wat tijd. Na een week terugkijken vraag ik me dan ook wel eens vertwijfeld af: is dat alles wat ik heb gedaan, maar ja al het onzichtbare reken- en paswerk, het schuren en verven zie je niet. Mogelijk maak ik het ook te netjes en te precies. Ik vind het in ieder geval een prima resultaat. Oordeel zelf:

 

Het eindresultaat van de achterwand

Het eindresultaat van de achterwand

DSC00737

De voorste plaat van de nachtkastjes staan nog los, daar kan ik nog lades maken

Een week passen, meten, zagen en schuren

Een week passen, meten, zagen en schuren

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: