Timmerwerk badkamer in achterkajuit motorjacht Xanthiona klaar

Schijn bedriegt. Het leek even stil maar ondertussen wordt er hard doorgewerkt. Het timmerwerk van de en-suite badkamer in de achterkajuit van ons motorjacht Xanthiona is klaar. Natuurlijk weer het nodige pas- en zaagwerk dat altijd meer tijd kost dan je denkt, maar het is nu zover dat er in principe de tegels op kunnen. In het gedeelte waar de douche komt heb ik alles met Sikaflex gelijmd en gekit, hier over heen komt nog een speciale waterdichte laag voordat de tegels er op gaan. De leidingen verdwijnen onder de opstaande rand langs de wand. Door die opstaande rand zullen ook een aantal leidingen, zoals bijvoorbeeld voor de buitendouche en een dekwasaansluiting naar het achterschip gaan.

De badkamer wordt met een glazen wand gescheiden van het slaapgedeelte, dat houdt de slaapkamer mooi licht. Ik moet nog wel een goeie oplossing verzinnen voor afzuiging van de vochtige damp na het douchen.

Links de douche, midden de wasbak provisorisch geplaatst.

Links de douche, midden de wasbak provisorisch geplaatst.

Rechts komt het toilet

Rechts komt het toilet

 

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: