Toch weer een goed idee voor het interieur van motorjacht Xanthiona

Af en toe kijk ik wel eens op een verkoopsite van boten om wat ideeën op te doen voor het interieur. Toevallig zag ik een goede suggestie vandaag. Hieronder zie je het laatste ontwerp van het interieur beneden. In vergelijking met vorige ontwerp had ik in de grote gastenkamer eerder al extra slaapmogelijkheid gecreëerd. Door in deze kamer een soort slaapbank constructie te maken, is er een zitbank als er slechts 2 gasten slapen. Met de zitbank als slaapbank kan een stel met een kind of 3 vrienden/vriendinnen ook in deze kamer terecht. Door nog een wegklapbaar bed (als dat lukt) boven de zit/slaapbank te maken kunnen er misschien wel 4 slapers in.

De laatste wijzigingen in het ontwerp beneden

De laatste wijzigingen in het ontwerp beneden

De kleine gastenkamer moet eigenlijk ook als wasruimte en als bergruimte worden gebruikt. Daarom moeten de bedden als dat lukt wegklapbaar zijn. Bij het nameten bleek al dat dit wel eens moeilijk kan worden.

Vandaag had ik eigenlijk 2 goede ideeën. Eerst zag ik een wasmachine-drogercombinatie van Fagor die maar 45 cm breed is. Dit smalle apparaat (een bovenlader) helpt mij om misschien de bedden wegklapbaar te maken.

Smalle wasmachine droger combi

Smalle wasmachine droger combi

Bed dwars 3

Bed dwars op onderste bed geeft meer ruimte

Het 2de idee van vandaag is om in deze kleine gastenkamer het bovenste (wegklapbare) bed dwars te plaatsen op het andere bed. De ruimte tussen de bedden kan dan ietsje kleiner worden gehouden. De wasmachine zou dan onder dit dwarse bed kunnen en mogelijk zou het dan makkelijker wegklapbaar te maken zijn. Je ziet het op de onderstaande tekening.

Goed idee!

Goed idee!

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: