Begin schilderwerk salon en keuken motorjacht Xanthiona

Gebeurt er niets meer op de Xanthiona? Het is al een tijdje stil. Er gebeurt genoeg, maar eindeloze verhalen over de frames rond de ramen begint te vervelen. Op 1 na zijn de frames rond de ramen klaar. Het middelste raam, een openzet raam,DSC03750 DSC03751 lekt. Dat moet eerst worden opgelost voordat ik daar het frame om heen maak.

Het afplamuren van alle schroefgaten van de frames is een megaklus, maar nu grotendeels klaar en nu is in ieder geval de rechter zijkant ook geverfd met de Sigma S2U nova (satin) in de kleur RAL 9010. Om de boel te accentueren is het vensterbankje in de (Flexa) kleur Full stone geschilderd. Deze kleur wordt later ook gebruikt voor de omranding van het dressoir en de kasten bij de navigatiehoek.

Zie fotos.

 1. #1 door Jurgen en Wicky op 19 maart 2016 - 20:27

  Ziet er mooi en strak uit Jurjen.
  Leuk ook een accentstreepje 🙂
  Gaat het verder naar wens met de Xanthiona?

  Groet

  Jurgen en Wicky

  • #2 door Jurjen Hoekstra op 20 maart 2016 - 13:21

   Hallo Jurgen en Wicky,,
   Het laatste timmer- en schilderwerk vordert langzaam. Tegen eind mei hoop ik de salon en keuken klaar te hebben, compleet met de apparatuur in de keuken geinstalleerd en de definitieve navigatiehoek klaar.

   Groet,
   Jurjen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: