Frames ramen voorzijde motorjacht Xanthiona moeilijke klus

Eerder had ik al ingeschat dat het fabriceren van de frames rondom de voorste ramen van ons motorjacht niet zo eenvoudig zou zijn. De ramen zijn groot, ze liggen schuin en de hoeken zijn niet haaks. Vooral het uitmeten en dan op een plaat hout uitzetten kost veel tijd, ik meet het soms wel 3-4 keer na want 1 keer verkeerd zagen kost weer een dure plaat. Geschatte arbeid per raam is ca. 10-12 uur.

Links zitten ze er nu in, samen met het driehoekige zijraam. Rechts wordt hetzelfde, blijft alleen het middelste raam over die gelukkig vierkant is, maar dit is een klapraam. Hoe daar een frame om heen moet zodat het raam ook nog open kan, moet ik nog bedenken. Het klapraam zal slecht bereikbaar zijn en daarom ga ik een elektrische raamopener monteren met afstandsbediening.

Frames rond voorste (linker) ramen

Frames rond voorste (linker) ramen

DSC03613

En het driehoekige zijraam

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: