Bavaria verkocht

In de stromende regen heb ik afgelopen zaterdag de Bavaria 35 Holiday overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Hij is verkocht. Het heeft een tijdje geduurd, maar het was duidelijk dat het gezin toch niet zo enthousiast over het zeilen was als ik en na de zomer werd een definitieve keuze gemaakt voor een motorjacht. De Bavaria die inmiddels al een tijdje te koop stond kreeg enkele gegadigden over zich heen en een familie uit het noord-oosten van het land wil er nu enthousiast mee aan de slag.

In een aantal slagen heb ik de boot leeggeruimd en zaterdag was dus de dag van overdracht. Met de intentie om het jacht gedurende de winter dicht bij huis te hebben, heeft de nieuwe eigenaar de mast er af laten halen om zodoende een stuk binnendoor te kunnen varen. De tocht zal zeker enkele dagen duren voordat de voorlopige eindbestemming (Winschoten) wordt gehaald.

Met enige weemoed nam ik afscheid van de Bavaria, het was een prima schip dat ons in principe erg goed bevallen is qua comfort en eenvoud van bediening, echter zoals gezegd het zeilen zit er niet echt in. Dus we gaan overstappen naar een motorjacht en vanaf hier eindigen de verdere bijdrages over het zeilen. Lees op dit weblogverder over het (laten) bouwen van een groot motorjacht.

.

 1. #1 door Tino Carels op 19 januari 2012 - 18:42

  Beste jurjen,

  Ik heb sinds een paar maanden de malibu gekocht van andre en inge (bavaria 35).
  Ik zou die graag willen invoeren naar België en wou weten of de btw betaald is in de EU.
  Natuurlijk willen ze bij de douane een origineel bewijs.
  En mijn vraag is of je soms nog de originele factuur van de boot hebt en zo niet misschien het kontakt adres van de vorige eigenaars ( Dhr Blauw) of de oficiele verkoper.
  Bij deze al bedankt voor de reactie.
  Vriendelijke groet Tino.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: