Eerder begonnen met bouw motorjacht Xanthiona

Vorige week had ik een enorme verrassing. Ik kreeg de rekening binnen voor de start van de bouw van ons motorjacht. Hoe kan dat nou? De werf, Marhen Yachting uit Harderwijk , zou pas in januari 2011 beginnen met de bouw van de Xanthiona. Na een kort telefoontje bleek, dit beter in hun planning te passen en dus hadden ze het staalpakket maar alvast besteld. En Martin Pomp, eigenaar van Marhen, was al bezig alle staalplaten op de vloer uit te leggen. Een week later stond ik bij Marhen op de stoep en hieronder zie je het resultaat. De eerste platen zijn al aan elkaar  gelast en je kunt al een beetje de vorm zien. Alle staalplaten die op de vloer liggen, tegen de wanden staan en in de rekken liggen, horen bij het bouwpakket. Mocht je het niet meer weten of dit voor het eerst lezen, het is een Almarine 1700 bouwpakket van een ontwerp van Hans Alma. De komende periode zul je zeker meer kunnen lezen en meer foto’s bekijken.

 

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: