Twijfels over indeling beneden van motorjacht Xanthiona

Een aantal keren heb ik al geschreven over het interieur beneden. 2 weken geleden ben ik nog eens met de duimstok aan de slag gegaan en had toch weer twijfels over de laatste indeling die we hadden bedacht. Op de tekeningen lijkt het allemaal wat gunstiger omdat ik niet voldoende rekening hou met het naar binnenkomen van de zijwanden voorin. Dat scheelt echt veel ruimte. Met de duimstok erbij daadwerkelijk op het schip meten is het allemaal veel minder gunstig. Dan blijkt bijvoorbeeld dat in de grootste gastenruimte er eigenlijk maar ca. 40 cm ruimte is langs het bed. Ook de mogelijkheden voor de kleinere gastenkamer met de stapelbedden zijn beperkt.

Enfin, toch maar weer wat prakkizeren, puzzelen en nu hebben we de zoveelste indeling bedacht. Zie plaatje hieronder. Ik ben wel zover nu dat ik de eerste paar weken eerst eens met  plastic wat scheidingswanden ga maken en de diverse mogelijkheden ga uitproberen en dan pas een keuze maken. Voorlopig lijkt de onderstaande indeling het meest gunstigst.

Laatste gedachtes interieur beneden

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: