Nog enkele dagen tot de tewaterlating van motorjacht Xanthiona

Het begint nu echt spannend te worden. Planning voor de tewaterlating is nog steeds op 26 oktober. Er wordt druk gewerkt door MarHen Yachting en Meijer Bootservice die zich vooral met de techniek bezig houdt. Monenteel is het jacht helemaal voorbereid voor de PUR-insolatie die maandag erin wordt gespoten, er moest enorm veel worden afgeplakt. Zelf heb ik dit weekend de vloer aangebracht waar de CV op staat en waar de hydrofoor naast komt en ooit nog eens een watermaker. Achter de CV is ruimte gelaten voor een generator die ook in het pakket voor de toekomst zit.

Ook de electriciteit is in voorbereiding, de scheidingstrafo heb ik dit weekend op het 220 V paneel gemonteerd en tijdelijk een 24 V/220 V omvormer van 1200 W ernaast geplaatst die in ieder geval ons tijdens de reis van stroom kan voorzien.

Ingepakt voor het aanbrengen van de PUR-isolatie

 

CV op de nieuwe vloer, ruimte voor generator, hydrofoor en watermaker

 

Electriciteit in voorbereiding: scheidingstrafo en omvormer

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: