Onzichtbaar werk op motorjacht Xanthiona

Image

De slangen gefatsoeneerd en een extra laag verf aangebracht naast de tanks

Image

Ook rondom de boegschroef ziet het er nu netjes uit, vloer er over, klaar.

Vorige week ben ik begonnen met het aanbrengen van de vloer in ons motorjacht Xanthiona. Althans, de voorbereidingen voor de vloer zijn begonnen, want eerst moest ik nog wat werk verrichten dat na het aanbrengen van de vloer onzichtbaar zal blijven. Tijdens de bouw van het technisch vaarklare casco had ik op de plek waar de tanks zouden komen al een extra laag verf aangebracht over de 2 lagen primer. De rest komt later wel dacht ik en dat kwam ik nu weer tegen. Naast de tanks heb ik dus vorige week de rest van de romp dat onder de vloer komt geschilderd. Nu de vloeren nog.

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: