Motorjacht Xanthiona een klein beetje beroemd

Kijk op http://www.motorboot.com voor het artikel

Ons motorjacht Xanthiona is vanaf vandaag een klein beetje beroemd: ”Zo groot als een pantserwagen” kopt een artikel in het meinummer van Motorboot magazine. Na een leuk interview enkele weken geleden, kun je nu in de Motorboot lezen wat ons heeft gedreven om dit jacht te laten bouwen en wat onze plannen zijn. Kijk op www.motorboot.com in het e-magazine (je moet een abonnement hebben) of koop de Motorboot in de winkel.

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: