Een zonnige dag voor motorjacht Xanthiona in Oberwinter

Op 1 mei vieren ze in Duitsland de Dag van de Arbeid. Iedereen is vrij, ik dus ook. Leek me een aardige dag om eens wat te gaan doen aan de verdere afbouw van ons motorjacht Xanthiona. Het was een mooie zonnige dag en veel bootjesvolk ging dus naar de boot en vermaakte zich prima in de jachthaven. Ik niet, want ik kon nu natuurlijk niet veel herrie maken met mijn werkzaamheden. De lokale bewoners genoten ook van de zon. De watersportvereniging aan de overkant van de haven organiseerde een heuse zeilwedstrijd in de haven.

Zeilwedstrijd voor de jeugd

De lokale bewoners genieten van de zon

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: