HPL board voor de afwerking van kasten, keuken en bedombouw voor motorjacht Xanthiona

Eindelijk na lang zoeken kreeg ik een ingeving en dankzij Google vond ik: HPL fineer van Kuiper . Dit bedrijf kan HPL verlijmen op elke gewenste (multiplex)plaat. Veel eerder schreef ik al dat we in principe geen hout op de binnenwanden willen, we gaan vermoedelijk grotendeels de binnenwanden bekleden met vinyl of misschien wel behang omdat daar meer variatie in is. Maar we vinden het toch ook wel weer mooi als de keukenkastjes overeenkomen met de kastjes langs de zijwand, het  blad en kastjes onder het voorste raam, de vensterbanken, mogelijk de eettafel, de bedombouw en de kasten in de slaapkamer, de kastjes en bergruimte in de badkamer, de schuifdeurwand in de hal, etc. Je moet dan denken aan zoiets als op de volgende foto’s (van een gerenommeerd Nederlands merk):

Op elkaar afgestemde meubelplaat door gehele motorjacht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overigens moet het dan wel iets moderns worden, niet iets dat te veel op traditioneel hout lijkt. Misschien is zoiets wel leuk:

Moderne meubelplaat

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: