Eerste rubber tussenlaag voor de vloer voor motorjacht Xanthiona

Vorige week kocht ik rubbergranulaat op rol om als tussenlaag te fungeren voor de vloeren (wala.nl). Op die manier hoop ik contactgeluid en trillingen tegen te gaan. Met speciale kit wordt de rubbergranulaat op de geverfde 1e laag multiplex gelijmd. Over het rubbergranulaat komen straks 10 mm multiplex (Uniprime) en dan de uiteindelijk 5 mm PVC clicklaminaat vloer.

Deze week heb ik voor het 1ste gedeelte het rubbergranulaat op maat gesneden en gelijmd, het resultaat zie je op de foto.

Gelukkig zijn ook eindelijk deze week nog 2 vloerspantjes er in gelast. Oorspronkelijk zaten op 2 plaatsen geen spantje, maar ik wilde wat extra stevigheid hier voor de vloer omdat aan de ene kant de wasmachine op die plek komt en op de andere kant het toilet in de badkamer van de gasten. Reden dus om meer dan 2 maand geleden een lokaal metaalbedrijf in Oberwinter te vragen deze te komen lassen. Op de foto zie je nu de vloer die eindelijk dicht is met de diverse leidingen die voorbereid zijn.

Rubbergranulaat tussenvloer

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: