Even rustig aan bij afbouw motorjacht Xanthiona

Het was een tijdje rustig bij de afbouw van ons motorjacht Xanthiona. Even 3 weken er tussen uit. Na 5 jaar door de weeks altijd in Duitsland en korte weekenden met voetballende kinderen in Nederland, dan blijven er genoeg klusjes voor het huis liggen. Bij aanvang van de klussen (achterkant huis schilderen, laminaat in slaapkamer, balkondeur plaatsen, balkon aanleggen) bleek al snel dat de hele 3 weken nodig waren en dat er weinig tijd overbleef om ook nog wat in de vakantie aan de Xanthiona te doen.

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: