Wanden van de kamers benedendeks van motorjacht Xanthiona klaar

Vele avonden heeft het gekost om beneden het interieur in te timmeren, bij elkaar ben ik er geloof ik 1,5 jaar mee bezig geweest. Althans met onderbrekingen, aandacht voor andere klussen en eigenlijk ben ik er maar 4 avonden en 1 middag mee bezig. Maar het voelt toch als een kleine overwinning nu eindelijk de wanden van de kamers benedendeks van ons motorjacht Xanthiona klaar zijn.

De zijwanden hebben allemaal extra pir isolatie gekregen en in de tussenwanden heb ik steenwol gestopt. De hal beneden is ongeveer voor de helft klaar, maar dat heeft geen haast. Een deel van het elektra zit er ook al in; aardig wat kabels zijn in de tussenwanden aangebracht. Ik wil in de kamers in ieder geval de bedden nog intimmeren, zodat we deze zomer (een beetje provisorisch nog) op vakantie kunnen. Daarna wil ik zo snel mogelijk boven beginnen om voor de winter het houtwerk rond de ramen (vanwege de condensvorming) klaar te hebben. Ik heb een klein beetje hoop dat het boven allemaal wat sneller gaat, omdat het daar allemaal wat rechter is en ik met grotere stukken plaatmateriaal kan werken.

7,5 cm dikke tussenwanden

7,5 cm dikke tussenwanden

Elektra in de tussenwanden

Elektra in de tussenwanden

Extra isolatie in de tussenwand met steenwol

Extra isolatie in de tussenwand met steenwol

Eindelijk klaar met de wanden. Wand van de grote gastenkamer (voor in)

Eindelijk klaar met de wanden. Wand van de grote gastenkamer (voor in)

Mijn collectie schroeven. Van de doos linksboven ben ik nu met de 4e met 1000 schroeven begonnen.

Mijn collectie schroeven. Van de doos linksboven ben ik nu met de 4e met 1000 schroeven begonnen.

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: