Weer een stapje verder met technische afwerking motorjacht Xanthiona

Een kleine week verder zijn er diverse technische zaken afgewerkt of verbetert. Voor de stuurcylinder was een behoorlijk zware constructie gemaakt, maar helaas zat 1 van de steunen in de weg voor de toekomstige hekschroef. Na overleg is dit inmiddels aangepast. In plaats van 1 steun naar beneden loopt er nu 1 steun schuin naar boven en 1 extra steun  naar achteren. Verder is de basis gemaakt voor de constructie waar later de service-accus komen. Het plan is om 12 x 2 Volts tractiecellen te gebruiken van 1000 Ah zodat genoeg energie opgeslagen kan worden om daar later via de omvormer enkele dagen de 220 Volts apparatuur op te laten draaien. De SidePower SE170/250TC boegschroef is deze week ook gemonteerd en zo komen we steeds verder tot een vaarklaar casco.

Aangepaste steunen voor de stuurcylinder

 
 

Constructie waar later de service-accus op komen

 
 

SidePower SE170/250TC

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: